центр общественных услуг, ДрогобычУ Дрогобичі збудують сучасний мультифункціональний центр публічних послуг з громадським хабом. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

У середу, 11 квітня, у Дрогобицькій міській раді під головуванням міського голови Тараса Кучми за участю керівників, спеціалістів структурних підрозділів міської ради та архітекторів відбулася нарада щодо будівництва сучасного мультифункціонального центру "Документ-Сервіс Дрогобич" у місті. Розміщений мультифункціональний центр буде на вулиці Бориславській неподалік центру.

Особливістю центру публічних послуг є те, що на першому поверсі буде розташований ще один Центр надання адміністративних послуг у місті, а на другому громадський хаб.

Окрім цього, на базі центру "Докумен-Сервіс Дрогобич" у роботі будуть об`єднані всі комунальні підприємства міста, зокрема КП "Дрогобичводоканал", КП "Дрогобичтеплоенерго", Управління праці та соціального захисту населення та ін. У Центрі працюватимуть один або декілька спеціалістів від визначених структурних підрозділів міської ради, що буде дуже комфортним для дрогобичан, оскільки тоді не потрібно буде ходити по всіх комунальних підприємствах поокремо, бо всі послуги будуть доступними для отримання у центрі публічних послуг "Документ-Сервіс Дрогобич".

У громадському хабі, який буде розташований на другому поверсі Центру, будуть розміщені конференц-зали, де громадські організації та інші об`єднання матимуть можливість проводити тренінги, семінари, консультації та ін.

Окрім цього, у мультифункціональному центрі передбачено коворкінг, де матимуть змогу працювати всі охочі.

Будівництво центру публічних послуг "Документ-Сервіс Дрогобич" реалізовуватиметься за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Львівській області. Загальна вартість проекту 12,2 млн грн: з державного фонду регіонального розвитку виділено 11 мільйонів 900 тис. грн., співфінансування з міського бюджету становить — 2 мільйони гривень. Розпочати роботи з будівництва планується через декілька місяців.


В Дрогобыче построят современный мультифункциональный центр публичных услуг с общественным хабом. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета.

В среду, 11 апреля, в Дрогобычской городском совете под председательством городского головы Тараса Кучмы с участием руководителей, специалистов структурных подразделений городского совета и архитекторов состоялось совещание по строительству современного мультифункционального центра "Документ-Сервис Дрогобыч" в городе. Разматься центр будет на улице Бориславской недалеко от центра.

Особенностью центра общественных услуг является то, что на первом этаже будет расположен еще один Центр предоставления административных услуг в городе, а на втором - общественный хаб.

Кроме этого, на базе центра "Документ-Сервис Дрогобыч" в работе будут объединены все коммунальные предприятия города, в частности КП "Дрогобычводоканал", КП "Дрогобычтеплоэнерго", Управление труда и социальной защиты населения и др. В Центре будут работать один или несколько специалистов от определенных структурных подразделений городского совета, что будет очень комфортным для дрогобычан, поскольку тогда не нужно будет ходить по всем коммунальным предприятиям отдельности, потому что все услуги будут доступны для получения в центре публичных услуг "Документ-Сервис Дрогобыч" .

В общественном хабе, который будет расположен на втором этаже Центра, будут размещены конференц-зал, где общественные организации и другие объединения смогут проводить тренинги, семинары, консультации и др.

Кроме этого, в мультифункциональном центре предусмотрен коворкинг, где смогут работать все желающие.

Строительство центра общественных услуг "Документ-Сервис Дрогобыч" будет реализовываться за счет средств государственного фонда регионального развития в Львовской области. Общая стоимость проекта 12,2 млн грн: из государственного фонда регионального развития выделено 11 млн 900 тыс. грн., софинансирование из городского бюджета составляет - 2 миллиона гривен. Начать работы по строительству планируется через несколько месяцев.