На Львівщині судитимуть чоловіка, який намагався підпалити відділення банку у Червонограді. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 34-річного місцевого мешканця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Нагадаємо, цьогоріч у лютому вказаний чоловік розлив бензин у приміщенні відділення одного із банків у Червонограді та намагався здійснити підпал розлитої суміші, чим створив реальну загрозу життю і здоров’ю відвідувачів і працівників банку.

Обвинувальний акт скеровано до Червоноградського міського суду для розгляду по суті. За вчинене зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.


На Львовщине будут судить мужчину, который пытался поджечь отделение банка в Червонограде. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Червоноградской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 34-летнего местного жителя, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст.296 УК Украины (хулиганство).

Напомним, в этом году в феврале указанный человек, разлив бензин в помещении отделения одного из банков в Червонограде, и пытался осуществить поджог разлитой смеси, чем создал реальную угрозу жизни и здоровью посетителей и работников банка.

Обвинительный акт направлен в Червоноградский городский суд для рассмотрения по существу. За совершенное злоумышленнику грозит до 7 лет лишения свободы.