Под Голоском, многоэтажкаНа виконкомі Львівської міської ради було прийняте рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування багатоповерхівки на вулиці Під Голоском. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради 23 лютого було прийнято рішення про затвердження ТзОВ "Єврольвів" умов та обмежень для проектування багатоквартирного житлового будинку на вул. Під Голоском. Забудовник обіцяє, що об'єкт буде з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом.


На исполкоме Львовского городского совета было принято решение об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования многоэтажки на улице Под Голоском. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На заседании исполнительного комитета Львовского городского совета 23 февраля было принято решение об утверждении ООО "Еврольвов" условий и ограничений для проектирования многоквартирного жилого дома на ул. Под Голоском. Застройщик обещает, что объект будет со встроенными помещениями общественного назначения и подземным паркингом.