дороги, ремонт, ямыЗа місяць ШРП Львова ліквідували аварійну ямковості на дорогах площею 3556 м². Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, роботи з ліквідації аварійних ям на дорогах Львова розпочалися з 11 січня. За місяць часу вдалося ліквідувати ямковість на дорогах площею 3556 м2.

Найбільший об’єм робіт було виконано у Залізничному районі.

"З 11 січня по 10 лютого ми проводили ямкові ремонти на дорогах. Зокрема ШРП і комунальні служби працювали на вихідних. Ліквідовували ями із застосуванням холодного і гарячого асфальту. Холодний асфальт можна класти при температурі до -20 градусів, а при плюсовій використовували гарячий. Також працювали машиною SILKOT Blue з інфрачервоним нагрівом. За місяць часу ми використали 109 тонн холодного асфальту, 334 тонни гарячого асфальту. І назагал ліквідували ямковість площею 3556 м2", - зазначила вона.

За її словами, аварійний ямковий ремонт робили там, де глибина ями 5−7 см. Як тільки погода дозволить, ШРП і комунальні служби відновлять ці роботи.

Зокрема відремонтували:

  • у Галицькому районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 278 м2;
  • у Залізничному районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 730 м2;
  • у Личаківському районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 442 м2;
  • у Сихівському районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 682 м2;
  • у Франківському районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 708 м2;
  • у Шевченківському районі виконано роботи з ліквідації аварійної ямковості площею 716 м2.

За месяц ШРП Львова ликвидировали аварийных ям на дорогах площадью 3556 м². Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как рассказала Ирина Маруняк, директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета, работы по ликвидации аварийных ям на дорогах Львова начались с 11 января. За месяц времени удалось ликвидировать ямы на дорогах площадью 3556 м2.

Наибольший объем работ был выполнен в Железнодорожном районе.

"С 11 января по 10 февраля мы проводили ямочный ремонт на дорогах. В частности ШРП и коммунальные службы работали на выходных. Ликвидировали ямы с применением холодного и горячего асфальта. Холодный асфальт можно класть при температуре до -20 градусов, а при плюсовой использовали горячий. Также работали машиной SILKOT Blue с инфракрасным нагревом. За месяц времени мы использовали 109 тонн холодного асфальта, 334 тонны горячего асфальта. И в целом ликвидировали ямы площадью 3556 м2", - отметила она.

По ее словам, аварийный ямочный ремонт делали там, где глубина ямы 5-7 см. Как только погода позволит, ШРП и коммунальные службы восстановят эти работы.

В частности отремонтировали:

  • в Галицком районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 278 м2;
  • в Железнодорожном районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 730 м2;
  • в Лычаковском районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 442 м2;
  • в Сыховском районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 682 м2;
  • во Франковском районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 708 м2;
  • в Шевченковском районе выполнены работы по ликвидации аварийной ямочности площадью 716 м2.