сердце, пересадка, Индия, Юлия КавийПомерла 39-річна жителька Львівщини, якій в Індії пересадили серце і легені. В неї залишилися п'ятеро дітей. Про це повідомляє zaxid.net

В ніч на понеділок, 4 лютого, померла Юлія Кавій – 39-річна жителька міста Судова Вишня на Львівщині, якій минулого року зробили пересадку серця та легень. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила керівниця благодійного фонду "Сестри Даліли" Оксана Куліш.

"Юля Кавій померла сьогодні вночі. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Нехай земля буде пухом", – написала Оксана Куліш.

За її даними, Юлія Кавій померла у відділенні кардіохірургії Львівської обласної клінічної лікарні. У жінки залишилось п'ятеро дітей. Причину смерті назвуть після проведення паталогоанатомічного дослідження.

Нагадаємо, 39-річна багатодітна мати Юлія Кавій хворіла на ідіопатичну легеневу гіпертензію. Минулого року Міністерство охорони здоров'я надало 147 тис. доларів США для проведення трансплантації серця та легень жінці. Гроші на реабілітацію збирали і благодійники, зокрема фонд "Сестри Даліли". У квітні минулого року операцію зробили в Індії. У липні Юлія Кавій повернулась додому.


Умерла 39-летняя жительница Львовщины, которой в Индии пересадили сердце и легкие. У нее остались пятеро детей. Об этом сообщает zaxid.net. https://zaxid.net/pomerla_39_richna_zhitelka_lvivshhini_yakiy_v_indiyi_peresadili_sertse_i_legeni_n1474991

В ночь на понедельник, 4 февраля, умерла Юлия Кавий - 39-летняя жительница города Судовая Вишня на Львовщине, которой в прошлом году сделали пересадку сердца и легких. Об этом на своей Facebook-странице сообщила руководитель благотворительного фонда "Сестры Далилы" Оксана Кулиш.

"Юля Кавий умерла сегодня ночью. Выражаем искренние соболезнования родным и близким. Пусть земля будет пухом", - написала Оксана Кулиш.

По ее данным, Юлия Кавий умерла в отделении кардиохирургии Львовской областной клинической больницы. У женщины осталось пятеро детей. Причину смерти назовут после проведения паталогоанатомического исследования.

Напомним, 39-летняя многодетная мать Юлия Кавий болела идиопатической легочной гипертензии. В прошлом году Министерство здравоохранения предоставило 147 тыс. Долларов США для проведения трансплантации сердца и легких женщине. Деньги на реабилитацию собирали и благотворители, в частности фонд "Сестры Далилы". В апреле прошлого года операцию сделали в Индии. В июле Юлия Кавий вернулась домой.