пьяный, пистолетУ Львові затримали юнака, який їхав у тролейбусі з пістолетом. За даними патурльной поліції, увечері 11 лютого на проспекті Свободи до патрульних звернувся водій тролейбуса. Він повідомив, що в салоні двоє невідомих курять сигарети.

Інспектори побачили двох юнаків з ознаками алкогольного сп‘яніння, які справді курили. При поверхневій перевірці у 18-річного хлопця виявили пістолет. У рукоятці був магазин, а також у юнака були набої. На місце події викликали слідчих з Галицького відділу поліції. Вони вилучили пістолет.

19-річний товариш юнака порушував тишу, ходив проїзної частиною і не реагував на зауваження. На нього патрульні винесли 4 постанови: за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, постанову за появу у п‘яному вигляді у громадських місцях, за порушення правил дорожнього руху пішоходами та за порушення тиші.


Во Львове задержали юношу, который ехал в троллейбусе с пистолетом. По данным патурльной полиции, вечером 11 февраля на проспекте Свободы в патрульных обратился водитель троллейбуса. Он сообщил, что в салоне двое неизвестных курят сигареты.

Инспекторы увидели двух юношей с признаками алкогольного опьянения, которые действительно курили. При поверхностной проверке у 18-летнего парня обнаружили пистолет. В рукоятке был магазин, а также у юноши были патроны. На место происшествия вызвали следователей из Галицкого отдела полиции. Они изъяли пистолет.

19-летний товарищ юноши нарушал тишину, ходил проезжей частью и не реагировал на замечания. На него патрульные вынесли 4 постановления: за курение табачных изделий в запрещенных местах постановление за появление в пьяном виде в общественных местах, за нарушение правил дорожного движения пешеходами и за нарушение тишины.