дерево, лесничий. убилоВ Кам’янка-Бузький відділ поліції 11 січня надійшло повідомлення про те, що близько 12.50 під час виконання робіт у лісовому масиві загинув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, інформує "Варта 1". 

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що на 52-річного мешканця Кам’янка-Бузького району, який працював майстром лісництва, впало дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до семи років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до двох років або без такого.


В Каменка-Бугский отдел полиции 11 января поступило сообщение о том, что около 12.50 при выполнении работ в лесном массиве погиб человек. Об этом сообщили в отделе коммуникации полиции Львовской области, информирует "Варта 1". 

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские установили, что на 52-летнего жителя Каменка-Бугского района, который работал мастером лесничества, упало дерево. От полученных травм мужчина скончался на месте происшествия.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст. 271 (нарушение требований законодательства об охране труда) Уголовного кодекса Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до семи лет лишения свободы без права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до двух лет или без такового.