автобусы, мошенникНа Львівщині шахрай продав підприємству чужі автобуси.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Придбавши два автобуса "Богдан", фірма заплатила зловмисникові 24000 гривень в якості завдатку. Після цього з'ясувалося, що транспортні засоби продавцю не належать.

Коли один з автобусів був доставлений евакуатором на територію підприємства, знайшовся справжній власник транспортних засобів, який нічого не знав про їх продаж.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.


На Львовщине мошенник продал предприятию чужие автобусы.

Об этом сообщили в главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

Приобретя два автобуса "Богдан", фирма заплатила злоумышленнику 24000 гривен в качестве задатка. После этого выяснилось, что транспортные средства продавцу не принадлежат.

Когда один из автобусов был доставлен эвакуатором на территорию предприятия, нашелся настоящий владелец транспортных средств, который ничего не знал об их продаже.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.190 Уголовного кодекса Украины (мошенничество). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - ограничение свободы на срок до трех лет. Досудебное расследование продолжается.