полиция, аптека, кража, ворПатрульні затримали підозрюваного в крадіжці з аптеки, вчиненої наприкінці листопада. Про це повідомляє прес-служба Львівської області.

20 листопада 2018 року патрульні 2 батальйону отримали виклик про крадіжку з аптеки на пл. Соборній. Провізор повідомила, що невідомий чоловік, скориставшись тим, що аптекарі обслуговували відвідувачів в іншому кінці залу, таємно викрав кілька лікувально-косметичних кремів на 2 тисячі гривень і швидко пішов. Також працівниці повідомили, що саме таким чином місяць тому той самий чоловік викрав креми.

За фактом потерпілі написали заяву про крадіжку. Патрульні переглянули відео з камер і запропонували продавців подивитись фотографії осіб, яких патрульні раніше затримували за злочини майнового характеру. Заявниці чітко вказали на одного чоловіка, який був схожий на злодія.

Виявити відразу за місцем можливого проживання чоловіка не вдалось. Та цієї ночі, близько 3 години, біля автостанції N2 інспектори того ж батальйону помітили особу, яка намагалася уникнути зустрічі з ними. Пояснити, що робить у такий час на вулиці, не зміг. Патрульні упізнали особу, яку розшукували за ймовірне скоєння крадіжки із аптеки. 26-річний львів’янин вже раніше притягався за крадіжку і розбій. Чоловіка передали слідчим.

aebb18d3262918fc7d2a5d87b6b5845f.md.jpg 5b987df6ce24497483963b27e00f07a9.md.jpg


Патрульные задержали подозреваемого в краже из аптеки, совершенной в конце ноября. Об этом сообщает пресс-служба Львовской области.

20 ноября 2018 года патрульные 2-го батальона получили вызов о краже из аптеки на ул. Соборной. Провизор сообщила, что неизвестный мужчина, воспользовавшись тем, что аптекари обслуживали посетителей в другом конце зала, тайно похитил несколько лечебно-косметических кремов на 2000 гривен и быстро ушел. Также работницы сообщили, что таким же образом месяц назад тот же человек похитил кремы.

По факту потерпевшие написали заявление о краже. Патрульные просмотрели видео с камер и предложили продавцам посмотреть фотографии лиц, которых патрульные ранее задерживали за преступления имущественного характера. Заявительницы четко указали на одного человека, который был похож на вора.

Выявить сразу по месту возможного проживания человека не удалось. Этой же ночью, около 3:00, возле автостанции N2 инспекторы того же батальона заметили человека, который пытался избежать встречи с ними. Объяснить, что делает в такое время на улице, не смог. Патрульные узнали лицо, которое разыскивали за возможное совершение кражи из аптеки. 26-летний львовянин уже ранее привлекался за кражу и разбой. Мужчину передали следователям.