Мужчина, розыск, задержание У Львові патрульні затримали чоловіка, який чотири роки перебував у розшуку.

У ніч на 11 листопада патрульні зупинили на вул. Науковій п'яного водія автомобіля Chevrolet Captiva, який, як виявилося згодом, перебував у розшуку з 2012 року.

"Документи він відмовився надати, тому для встановлення особи його запросили до Франківського відділу поліції. Там з'ясували, що 46-річний чоловік - житель Київської області і знаходиться в розшуку Києво-Святошинського відділу поліції з 2012 року", - йдеться в повідомленні.

Порушника розшукують за повторно вчинені злочини у сфері обігу наркотичних засобів. Патрульні передали його працівникам карного розшуку, а також склали постанову за керування автомобілем без документів і протокол за керування в нетверезому стані.
Результат огляду на стан сп'яніння - 1,0 проміле.


Во Львове патрульные задержали мужчину, который четыре года находился в розыске.

В ночь на 11 ноября патрульные остановили на ул. Научной пьяного водителя автомобиля Chevrolet Captiva, который, как оказалось впоследствии, находился в розыске с 2012 года.

"Документы он отказался предоставить, поэтому для установления личности его пригласили во Франковский отдел полиции. Там выяснили, что 46-летний мужчина - житель Киевской области и находится в розыске Киево-Святошинского отдела полиции с 2012 года", - говорится в сообщении.

Нарушителя разыскивают за повторно совершенные преступления в сфере оборота наркотических средств. Патрульные передали его работникам уголовного розыска, а также составили постановление за управление автомобилем без документов и протокол за управление в нетрезвом состоянии.

Результат освидетельствования на состояние опьянения - 1,0 промилле.