путеводитель по Львову, ночь во ЛьвовеВидавництво "Основи" представить у Львові сучасний іронічний путівник містом "Awesome Lviv".

Презентація відбудеться в рамках фестивалю "Ніч у Львові" 11 листопада.

Як відзначили видавці, Львів - місто, яке вас зачарує. Тут постійно п'ють каву, "шпацерують" вузькими вуличками, обідають і вечеряють у дивних ресторанах.

Архітектура міста, яка подекуди вже втратила свою велич, але не свій шарм, сильні художні та літературні традиції - це те, що відрізняє Львів від будь-якого іншого українського міста.

У книзі будуть посилання на основні історичні події, відомих і талановитих жителів, мистецтво, культуру, спорт, літературу, традиції і навіть улюблену вуличну їжу львів'ян.


Издательство "Основы" представит во Львове современный ироничный путеводитель по городу "Awesome Lviv".

Презентация состоится в рамках фестиваля "Ночь во Львове" 11 ноября.

Как отметили издатели, Львов - город, который вас очарует. Здесь постоянно пьют кофе, "шпацерують" узкими улочками, обедают и ужинают в причудливых ресторанах.

Архитектура города, которая кое-где уже потеряла свое величие, но не свой шарм, сильные художественные и литературные традиции - это то, что отличает Львов от любого другого украинского города.

В книге будут ссылки на основные исторические события, известных и талантливых жителей, искусство, культуру, спорт, литературу, традиции и даже любимую уличную еду львовян.