станция, ремонт, велосипед, проектНа Львівщині в Жовківському районі встановлять станції для ремонту велосипедів. Про це повідомляє "Галінфо". 

На Жовківщині створять станції для ремонту велосипеді. Через Жовківщину пролягатиме велосипедний маршрут по розточчанському заповіднику. Про це йдеться у №15 (105) газети “Прикордоння”.

У рамках втілення програми транскордонного співробітництва "Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020" у межах проекту "РовеЛове Розточчя – разом попри кордони" у Жовківському районі встановлять станції для ремонту велосипедів. Відповідно до проекту, велосипедний маршрут пролягатиме через польське та українське Розточчяю. Його ознакують, вздовж нього створять туристичну інфрастурктуру, зокрема, 14 альтанок зі станціями обслуговування велосипедів. Передбачено й створення туристичних продуктів ‒ велопробіги, тури, освітні кампанії, екопікніки.

Проект має на меті покращити туристичну інфраструктуру для привабливості транскордонного регіону Розточчя. Його реалізують в межах Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Ініціативу спільно втілюють 6 партнерів з Львівщини та Люблінського воєводства: Асоціація "Єврорегіон Карпати – Україна", гміна Замость, маршалківське управління Люблінського воєводства, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, Яворівський національний природний парк та Розточанський природний парк.

Через українське Розточчя протяжність веломаршруту складе 110 кілометрів. У Жовківському районі він пролягатиме через Раву-Руську, Потелич, Магерів, Жовкву та Крехів, а далі – через Козульку, Мочари, Дубровицю, Івано-Франкове, Лелехівку, Верещицю Яворівського району та до Брюхович. Станції для ремонту велосипедів будуть розміщені, зокрема, у кожному населеному пункті Жовківського району, через який пролягатиме маршрут.

Станція для ремонту велосипедів включатиме стилізовану дерев’яну альтанку зі столом і двома лавками, дерев’яний стенд з дашком для широкоформатної інформаційної дошки, сервісний пункт для велосипедистів, стійку для велосипедів, урну для сміття з 4 відділеннями для сортування відходів.


На Львовщине в Жолковском районе установят станции для ремонта велосипедов. Об этом сообщает "Галинфо". 

На Жолковщине создадут станции для ремонта велосипеде. Через Жолкивщину будет пролегать велосипедный маршрут по розточчанскому заповеднику. Об этом говорится в №15 (105) газеты "Пограничье".

В рамках реализации программы трансграничного сотрудничества "Польша - Беларусь - Украина 2014 - 2020" в рамках проекта "РовеЛове Розточье - вместе несмотря на границы" в Жолковском районе установят станции для ремонта велосипедов. Согласно проекту, велосипедный маршрут будет пролегать через польское и украинское Розточчье. Его ознакують, вдоль него создадут туристическую инфрастурктуру, в частности, 14 беседок со станциями обслуживания велосипедов. Предусмотрено и создание туристических продуктов - велопробеги, туры, образовательные кампании, екопикникы.

Проект имеет целью улучшить туристическую инфраструктуру для привлекательности трансграничного региона Розточья. Его реализуют в рамках Программы трансграничного сотрудничества Польша-Беларусь-Украина 2014-2020.

Инициативу совместно воплощают 6 партнеров из Львовщины и Люблинского воеводства: Ассоциация "Еврорегион Карпаты - Украина", гмина Замость, Маршалковское управление Люблинского воеводства, департамент экологии и природных ресурсов Львовской облгосадминистрации, Яворовский национальный природный парк и Розточанский природный парк.

Через украинское Расточье протяженность веломаршрута составит 110 километров. В Жолковском районе он будет пролегать через Раву-Русскую, Потелич, Магеров, Жолкву и Крехов, а далее - через Козулька, Мочары, Дубровицу, Ивано-Франково, Лелеховка, Верещицу Яворовского района и в Брюховичах. Станции для ремонта велосипедов будут размещены, в частности, в каждом населенном пункте Жолковского района, через который будет пролегать маршрут.

Станция для ремонта велосипедов будут включать стилизованную деревянную беседку со столом и двумя лавками, деревянный стенд с козырьком для широкоформатной информационной доски, сервисный пункт для велосипедистов, стойку для велосипедов, урну для мусора с 4 отделениями для сортировки отходов.