школа, детсад, слушанияУ Львові тривають громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території (ДПТ) в районі вул. Стрийської, кільцевої дороги та проектованої вул. Вернадського. Про це повідомляє відділ громадського партнерства Львівської міської ради.

Відповідно до розробленого ДПТ, у районі передбачається будівництво дошкільних навчальних установ у кількості, що достатньо забезпечить усіх мешканців ЖК "Леопольтаун", ЖК "Новий" та ЖК "Квіти Львова" місцями. Також тут планується зведення школи на 825 учнів.

Окрім того, на території лікарняного комплексу на вул. Вернадського має з’явитися нова поліклініка на 950 відвідувань на добу. Також ДПТ передбачає розроблення проекту благоустрою парку Архангела Михаїла, завершення будівництва житлових кварталів з паркінгами, будівництво майбутньої вулиці з робочою назвою Проектована-4. На вул. Вернадського мають завершити будівництво пожежного депо. Реалізувати першу чергу ДПТ планують за 3-7 років.

Зазначимо, що заснування парку Архангела Михаїла буо передбачено ухвалою Львівської міської ради № 4060, що була прийнята 20 листопада 2014 року.

Громадські слухання триватимуть до 23 червня, пропозиції можна подавати до останнього дня слухань до відділу громадського партнерства управління "Секретаріат ради" через Центри надання адміністративних послуг. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій — Челепіс Д., тел. 032 297 57 63.

18 червня в актовій залі загальноосвітньої середньої школи № 32 на вул. Я. Гашека, 13) о 18.00 відбудеться зустріч з головним архітектором проекту.


Во Львове продолжаются общественные слушания относительно учета общественных интересов при внесении изменений в детальный план территории (ДПТ) в районе ул. Стрыйской, кольцевой дороги и проектируемой ул. Вернадского. Об этом сообщает отдел общественного партнерства Львовского городского совета.

Согласно разработанному ДПТ, в районе предполагается строительство дошкольных учебных учреждений в количестве, достаточно обеспечит всех жителей ЖК "Леопольтаун", ЖК "Новый" и ЖК "Цветы Львова" местами. Также здесь планируется возведение школы на 825 учеников.

Кроме того, на территории больничного комплекса на ул. Вернадского должна появиться новая поликлиника на 950 посещений в сутки. Также ДПТ предусматривает разработку проекта благоустройства парка Архангела Михаила, завершение строительства жилых кварталов с паркингами, строительство будущей улицы с рабочим названием Проектируемая-4. На ул. Вернадского должны завершить строительство пожарного депо. Реализовать первую очередь ДПТ планируют за 3-7 лет.

Отметим, что основания парка Архангела Михаила буо предусмотрено постановлением Львовского городского совета № 4060, принятой 20 ноября 2014.

Общественные слушания продлятся до 23 июня, предложения можно подавать до последнего дня слушаний в отдел общественного партнерства управления "Секретариат совета" через Центры предоставления административных услуг. Ответственная за организацию рассмотрения предложений - Челепис Д., тел. 032297 57 63.

18 июня в актовом зале общеобразовательной средней школы № 32 на ул. Я. Гашека, 13) в 18.00 состоится встреча с главным архитектором проекта.