стрельба, винтовка, патрульныеПатрульні виявили в одному з дворів осіб, які стріляли по мішенях. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора, близько 21 години на телефон 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Чукаріна, між житловими будинками, четверо осіб стріляють з рушниці по мішені. Неподалік перебувають діти, які на це дивляться та можуть отримати ушкодження.

Екіпаж патрульної поліції приїхав на виклик та дійсно побачив компанію, яка стріляла з гвинтівки по алюмінієвих банках. Інспектори підійшли до них та попросили пояснити свою поведінку. Особи повідомили, що не знали, що це протиправна поведінка, та запевнили патрульних більше такого не повторювати. Також, за словами громадян, гвинтівка є пневматичною та не несе загрози оточуючим.

Їх встановили в базі даних та з’ясували, що один з них є неповнолітнім. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та батьків юнака. Експерт вилучив гвинтівку на експертизу. Всіх учасників запросили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.


Патрульные обнаружили в одном из дворов лиц, стреляли по мишеням. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера, около 21 часов на телефон 102 поступило сообщение, что на улице Чукарина, между жилыми домами, четыре человека стреляют из ружья по мишени. Неподалеку находятся дети, которые на это смотрят и могут получить повреждения.

Экипаж патрульной полиции приехал на вызов и действительно увидел компанию, которая стреляла из винтовки по алюминиевых банках. Инспекторы подошли к ним и попросили объяснить свое поведение. Лица сообщили, что не знали, что это противоправное поведение, и заверили патрульных больше такого не повторять. Также, по словам граждан, винтовка является пневматической и не несет угрозы окружающим.

Их установили в базе данных и выяснили, что один из них является несовершеннолетним. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу Сиховского отдела полиции и родителей юноши. Эксперт исключил винтовку на экспертизу. Всех участников пригласили в отдел полиции для установления всех обстоятельств дела.