ДТП, мотоциклистНа автодорозі Львів – Луцьк у Радехівському районі травмувався мотоцикліст. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 10 квітня близько 7.50 на автодорозі "Львів-Луцьк" неподалік села Стоянів Радехівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, 62-річний місцевий мешканець, водій мотоциклу "ІЖ Юпітер", не  впорався з керуванням та перекинувся. Внаслідок події мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений у місцеву лікарню.

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На автодороге Львов - Луцк в Радеховском районе травмировался мотоциклист. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 10 апреля около 7.50 на автодороге "Львов-Луцк" близ села Стоянов Радеховского района.

Как предварительно установили правоохранители, 62-летний местный житель, водитель мотоцикла "ИЖ Юпитер", не справился с управлением и перевернулся. В результате происшествия мотоциклист получил телесные повреждения и был доставлен в местную больницу.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.