10 марта 2017 року о 12:00 на станції Підбірці Львівської залізниці поїзд затягнув під себе працівницю станції. Про це повідомляється на сайті спільноти "Варта 1".

Жінці відрізало ногу. На залізниці називають це нещасним випадком.

Як повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, це сталося на станції Підбірці Пустомитівського району. Працівниця станції 1975 року народження була травмована пасажирським потягом №107, сполученням “Одеса – Ужгород”. Постраждалу у важкому стані доставлено в реанімаційне відділення Львівської 8-ї міської клінічної лікарні. Причини події - з'ясовуються. Затримку руху залізничного транспорту не було.


10 марта 2017 в 12:00 на станции Подборцы Львовской железной дороги поезд затянул под себя работницу станции. Об этом сообщается на сайте сообщества "Варта 1" 

Женщине отразало ногу. На железной дороге называют это несчастным случаем.

Как сообщили в Департаменте гражданской защиты населения Львовской облгосадминистрации, трагедия случилась на станции Подборцы Пустомытлвского района. Сотрудница станции 1975 года рождения была травмирована пассажирским поездом №107, сообщением “Одесса – Ужгород”. Пострадавшую в тяжелом состоянии доставили в реанимационное отделение Львовской 8-й городской больницы. Причины случившегося выясняются Задержки движения железнодорожного транспорта не было.