АЗС, нелегалДві нелегальні АЗС виявлено на Львівщині – у Городоцькому та Дрогобицькому районах. Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

У лютому 2019 року чергові нелегальні АЗС виявили податкові міліціонери Львівщини у с. Керниця Городоцького району та у м. Стебник Дрогобицького району.

Описано та вилучено обладнання для заправки транспортних засобів орієнтовною вартістю 350 тис. грн. та дизельне паливо в кількості орієнтовно 38 тонн вартістю близько 1,1 млн гривень.

Стосовно порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення відповідно до ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративних правопорушень скеровано до районних судів Львівської області для розгляду та прийняття рішення.

Довідка SQ. Всього з початку року податковими міліціонерами Львівщини виявлено 6 нелегальних АЗС.

d75bf2f58ed3f59b04d3c6d74ed8558d.jpg


Две нелегальные АЗС выявлено на Львовщине - в Городокском и Дрогобычском районах. Об этом сообщает пресс-служба ГФС во Львовской области.

В феврале 2019 очередные нелегальные АЗС обнаружили налоговые милиционеры Львовщины в с. Колодец Городокского района и в г. Стебник Дрогобычского района.

Описано и изъято оборудование для заправки транспортных средств ориентировочной стоимостью 350 тыс. грн. и дизельное топливо в количестве ориентировочно 38 тонн стоимостью около 1,1 млн гривен.

В отношении нарушителей составлены протоколы об административных правонарушениях в соответствии с ч.1 ст.164 Кодекса Украины об административных правонарушениях.

Материалы административных правонарушений направлены в районные суды Львовской области для рассмотрения и принятия решения.

Справка SQ. Всего с начала года налоговыми милиционерами Львовщины выявлено 6 нелегальных АЗС.