насильник, рецидивист, судНа Львівщині суд виніс вирок ґвалтівнику, який тільки-но вийшов на волю після відбуття покарання за аналогічний злочин, і знов напав на жінку у Пустомитівському районі. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Чоловік вже відсидів за згвалтування та інші злочини та вийшов на волю з Личаківської виправної колонії Львівської області №30 по відбуттю строку покарання у 2015 році. Проте наприкінці цього ж року Залізничним районним судом м. Львова знов був засуджений за сукупність злочинів, зокрема й згвалтування, до дев'яти років позбавлення волі та знаходився у виправній колонії.

Тим часом знайшлися інші його жертви. Так, слідство встановило, що 12 травня 2015 року в с. Старе Село поблизу водоканалу "Водограй" Пустомитівського району, він вкрав з автомобіля три мобільних телефони марки Нокіа.

Через чотири місяці – 14 вересня 2015 року поблизу автомобільної дороги сполученням м. Львів (від вул.Зеленої) - с.Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району Львівської області, погрожуючи одноразовим медичним шприцом із невстановленою речовиною, пограбував жінку на 80,00 грн., а потім зґвалтував її.

У той же день на тому ж місці він силою заволодів мобільним телефоном марки LenovoА 536 іншої жінки.

Пустомитівський районний суд Львівської області засудив рецидивіста за сукупністю злочинів до семі років позбавлення волі (разом з попереднім терміном – до дев'яти років).


На Львовщине суд вынес приговор насильнику, который только вышел на свободу после отбытия наказания за аналогичное преступление, и снова напал на женщину в Пустомытовском районе. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Мужчина уже отсидел за изнасилование и другие преступления и вышел на свободу из Лычаковской исправительной колонии Львовской области №30 по отбытии срока наказания в 2015 году. Однако в конце того же года Железнодорожным районным судом г. Львова вновь был осужден за совокупность преступлений, в том числе изнасилование, к девяти годам лишения свободы и находился в исправительной колонии.

Тем временем нашлись другие его жертвы. Так, следствие установило, что 12 мая 2015 года в с. Старое Село вблизи водоканала "Водограй" Пустомытовского района он украл из автомобиля три мобильных телефона марки Nokia.

Через четыре месяца - 14 сентября 2015 года вблизи автомобильной дороги сообщением г. Львов (от ул.Зеленая) - с.Пасики-Зубрицкие Пустомытовского района Львовской области, угрожая одноразовым медицинским шприцем с неустановленным веществом, ограбил женщину на 80,00 грн., а затем изнасиловал ее.

В тот же день на том же месте он силой завладел мобильным телефоном марки Lenovo 536 другой женщины.

Пустомытовский районный суд Львовской области приговорил рецидивиста по совокупности преступлений к семи годам лишения свободы (вместе с предыдущим сроком – на девять лет).