пакет малыша, ДрогобычЗ 1 січня 2019 року у Дрогобичі батькам, у яких народилась дитина на Новий рік, День Матері, День міста та четверта у сім`ї, вручатимуть "Пакунок малюка". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Ще з 2017 року у містах Дрогобичі та Стебнику стартувала програма "Пакунок малюка". Відповідно до умов Програми, сім`ї міст Дрогобича та Стебника, у яких народилася третя і більше дитини отримували набір першочергово необхідних для маляти речей: підгузки, набори одягу, шапочки, олійки, дитячі креми ін. У 2018 році "Пакунок малюка" отримували вже й сім`ї, у яких народилась друга і більше дитини.

Функціонування програми "Пакунок малюка" у Дрогобичі була визнана на державному рівні як краща місцева практика.

Зважаючи на те, що з 1 вересня 2018 року Кабінетом Міністрів України також запроваджено програму "Пакунок малюка", у міській раді запланували видозмінити порядок видачі та частково наповнення "пакунку". За словами, начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту Олександри Пашко, відповідно до затвердженої рішенням сесії Дрогобицької міської ради програми, з 1 січня 2019 року "Пакунок малюка" отримуватимуть сім`ї міст Дрогобича та Стебника, у яких народились немовлята у 2019-2020 роках і є четвертою і більше дитиною в сім`ї. А також сім`ям, у яких народилась дитина на свято Нового року, Дня матері та Дня міста Дрогобич.

За детальною інформацією щодо отримання "Пакунку малюка" необхідно звертатися у відділ молодіжної політики, сім`ї та спорту Дрогобицької міської ради — площа Ринок, 1, каб. №33.


С 1 января 2019 года в Дрогобыче родителям, у которых родился ребенок на Новый год, День Матери, День города и четвертый в семье, вручать "Пакет малыша". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

Еще с 2017 года в городах Дрогобыче и Стебнике стартовала программа "Пакет малыша". Согласно условиям Программы, семьи городов Дрогобыча и Стебника, в которых родился третий и более ребенка получали набор в первую очередь необходимых для малыша вещей: подгузники, наборы одежды, шапочки, масла, детские кремы др. В 2018 году "Пакет малыша" получали уже и семьи, в которых родился второй и более ребенка.

Функционирование программы "Пакет малыша" в Дрогобыче была признана на государственном уровне как лучшая местная практика.

В связи с тем, что с 1 сентября 2018 Кабинетом Министров Украины также внедрена программа "Пакет малыша", в городском совете запланировали видоизменить порядок выдачи и частично наполнение "пакета". По словам, начальника отдела молодежной политики, семьи и спорта Александры Пашко, согласно утвержденной решением сессии Дрогобычского городского совета программы, с 1 января 2019 года "Пакет малыша" будут получать семьи городов Дрогобыча и Стебника, в которых родились младенцы в 2019 -2020 годах и являются четвертым и более ребенком в семье. А также семьям, в которых родился ребенок на праздник Нового года, Дня матери и Дня города Дрогобыч.

За подробной информацией о получении "Пакеты малыша" необходимо обращаться в отдел молодежной политики, семьи и спорта Дрогобычского городского совета - площадь Рынок, 1, каб. №33.