переезд, ремонт, Городок, УкрзализницаУкрзалізниця повідомила, коли планується відкрити для проїзду залізничний переїзд. Про це повідомляє прес-служба Городоцької міської ради. 

Ремонт на залізничному переїзді, що розпочався у листопаді 2018-го, досі не завершено (Укрзалізниця прогнозувала завершення робіт до кінця року). Відтак, проїзд заблоковано, що, особливо за нинішніх погодніх умов, спричиняє труднощі для транспортного сполучення, в тому числі  громадського транспорту. Також немає проїзду для спецтранспорту – доїзд швидкої чи пожежників об’їзною дорогою займає значно більше часу , а проїзд для спецтранспорту поруч технічно неможливий на даній ділянці колії.

Під час робочої зустрічі на залізничному переїзді з приводу проведення тут ремонтних робіт головний інженер служби колії ВСП "Служба колії" регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниці" Мар’ян Павлюх повідомив, коли роботи будуть закінчені. За словами представника Укрзалізниці, за відповідного плюсового температурного режиму субпідрядник виконання робіт на об’єкті – ТОВ "Автомагістраль-Південь" здійснить щебеневу підсипку цієї ділянки, а отже, з 28 січня залізничний переїзд буде відкрито для руху легкового та громадського автотранспорту (окрім вантажних автомобілів).

Поки ж працівники "Укрзалізниці" приступили до продовження ремонтних робіт, в тому числі тривають роботи з відновлення освітлення.

f832dd1b0cc1e317ed578401f1caa6a4.jpg


Укрзализниця сообщила, когда планируется открыть для проезда железнодорожный переезд. Об этом сообщает пресс-служба Городокского горсовета. 

Ремонт на железнодорожном переезде, который начался в ноябре 2018-го, до сих пор не завершен (Укрзализныця прогнозировала завершение работ до конца года). Соответственно, проезд заблокирован, что, особенно в нынешних погодных условиях, вызывает трудности для транспортного сообщения, в том числе общественного транспорта. Также нет проезда для спецтранспорта - подъезд скорой или пожарных объездной дорогой занимает гораздо больше времени, а проезд для спецтранспорта рядом технически невозможен на данном участке пути.

Во время рабочей встречи на железнодорожном переезде по поводу проведения здесь ремонтных работ главный инженер службы пути ВСП "Служба пути" регионального филиала "Львовская железная дорога" ОАО "Укрзализныци" Марьян Павлюх сообщил, когда работы будут закончены. По словам представителя Укрзализныци, при соответствующем плюсовом температурном режиме субподрядчик выполнения работ на объекте - ООО "Автомагистраль-Юг" осуществит щебневую подсыпку этого участка, а следовательно, с 28 января железнодорожный переезд будет открыт для движения легкового и общественного автотранспорта (кроме грузовых автомобилей).

Пока же работники "Укрзализныци" приступили к продолжению ремонтных работ, в том числе продолжаются работы по восстановлению освещения.