пансионат "Алексик", отравились, детиНа Львівщині зафіксоване масове отруєння дітей, які приїхали з Харкова на відпочинок. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, вчора ввечері була зафіксована харчова токсикоінфекція середньої важкості у 12 дітей, які перебували у приватному пансіонаті "Алексік" (м. Трускавець). Усі потерпілі з м. Харків. Їх вік від 8 до 14 років. Вихователі відмовили у госпіталізації підопічних. Медики надали допомогу дітям на місці.


На Львовщине зафиксировано массовое отравление детей, приехавших из Харькова на отдых. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

По информации департамента гражданской защиты Львовской ОГА, вчера вечером была зафиксирована пищевая токсикоинфекция средней тяжести у 12 детей, находившихся в частном пансионате "Алексик" (г. Трускавец). Все потерпевшие из г. Харьков. Их возраст от 8 до 14 лет. Воспитатели отказали в госпитализации подопечных. Медики оказали помощь на месте.