ДТП, юношиВ Турківському районі зіткнулися два ВАЗ, якими керували 19-річний та 20-річний хлопці. Встановлено, що обидва водії ніколи не отримували водійських прав, а один з них перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 10 січня о 09.15 в селі Боберка, Турківського району. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля ВАЗ 21061, 19-річний мешканець Турківського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням 20-річного жителя цього ж району. Правоохоронці з’ясували, що обидва водії ніколи не отримували водійських прав. Внаслідок автопригоди молодший з водіїв отримав травми: "забійна рвана рана голови, відкрита черепно-мозкова травма голови".

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Також водіїв буде притягнуто до адміністративної відповідальності.


В Турковском районе столкнулись два ВАЗ, которыми управляли 19-летний и 20-летний парни. Установлено, что оба водителя никогда не получали водительских прав, а один из них находился в состоянии алкогольного опьянения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 10 января в 09.15 в селе Боберка, Турковского района. Как предварительно установили полицейские, водитель автомобиля ВАЗ 21061, 19-летний житель Турковского района, находясь в состоянии алкогольного опьянения, не справился с управлением и совершил столкновение с автомобилем ВАЗ 2109 под управлением 20-летнего жителя этого же района. Правоохранители выяснили, что оба водителя никогда не получали водительских прав. Вследствие ДТП младший из водителей получил травмы: "убойная рваная рана головы, открытая черепно-мозговая травма головы".

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП. По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортным средством) Уголовного кодекса Украины, которая наказывается штрафом до ста необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительными работами на срок до двух лет или арестом на срок до шести месяцев, или ограничением свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового. Также водителей будут привлечены к административной ответственности.