биатлон, лыжные гонки12-20 січня вперше в історії України в с. Яворів Турківського району відбудуться змагання найвищого світового рівня - Кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних гонок та біатлону.

За Кубок боротимуться близько 220 учасників з 19 країн, в тому числі: Великобританії, Бразилії, Італії, Японії, Франції, Хорватії, Китаю, Німеччини, Нідерландів, Швеції, Швейцарії, Фінляндії, Австрії.

Змагання будуть проходити на трасах для лижних гонок і біатлону до 20 січня. Усі етапи змагань будуть транслюватися в прямому ефірі на Першому національному телеканалі і в інтернеті.


12-20 января впервые в истории Украины в с. Яворов Турковского района состоятся соревнования самого высокого мирового уровня - Кубок мира Международного паралимпийского комитета по лыжным гонкам и биатлону.

За Кубок будут бороться около 220 участников из 19 стран, в том числе: Великобритании, Бразилии, Италии, Японии, Франции, Хорватии, Китая, Германии, Нидерландов, Швеции, Швейцарии, Финляндии, Австрии.

Соревнования будут проходить на трассах для лыжных гонок и биатлона до 20 января. Все этапы соревнований будут транслироваться в прямом эфире на Первом национальном телеканале и в интернете.