граната, патрульные, водительУ Львові патрульні виявили у п'яного водія гранату. Про боєприпас він випадково сам повідомив поліцейським. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні вночі, під час складання адміністративних матеріалів на водія, який керував автомобілем напідпитку, екіпаж патрульної поліції 2-го батальйону, дізнався, що чоловік має вдома гранату. Чоловік обмовився, що він її заховав у підсобному приміщенні біля квартири. Інспектори почали розпитувати чоловіка та розповіли йому про можливі наслідки. Врешті-решт громадянин видав патрульним свою схованку на вулиці Пасічній.

Інспектори приїхали на місце та побачили предмет, схожий на гранату Ф-1. Офіцери викликали вибухотехнічну службу, слідчих, швидку та МНС. На місці працювали спеціалісти. На водія склали протокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння (результат перевірки - 1.81 проміле). Подальші слідчі дії щодо незаконного поводження з боєприпасами проводять слідчі.

b1e3c4fde49777c5859dda2b16eafab6.md.jpg 71b22ebf719752b0d22636b5318629d1.md.jpg


Во Львове патрульные обнаружили у пьяного водителя гранату. О боеприпасе он случайно сам сообщил полицейским. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня ночью, при составлении административных материалов на водителя, который управлял автомобилем в нетрезвом, экипаж патрульной полиции 2-го батальона, узнал, что у человека дома есть граната. Человек оговорился, что он ее спрятал в подсобном помещении возле квартиры. Инспекторы начали расспрашивать мужчину и рассказали ему о возможных последствиях. В конце концов гражданин выдал патрульным свое убежище на улице Пасечной.

Инспекторы приехали на место и увидели предмет, похожий на гранату Ф-1. Офицеры вызвали взрывотехническую службу, следователей, скорую и МЧС. На месте работали специалисты. На водителя составили протокол за управление автомобилем в состоянии алкогольного опьянения (результат проверки - 1.81 промилле). Дальнейшие следственные действия относительно незаконного обращения с боеприпасами проводят следователи.