больница, парень, автобус, розыскУ Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні наразі перебуває хлопець з Херсона, який втратив свідомість в автобусі, коли їхав з Польщі. Про це повідомляє голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич. 

Хлопець без свідомості попав сьогодні, 10.12.2018 у лікарню. За даними Ігоря Зінкевича, по паспорту хлопець проживає в Херсоні. Їхав в автобусі з Польщі, коли втратив свідомість. Має батьків, з якими наразі не має змоги зв’язатися і попередити, так як їх та їх місце проживання не можливо встановити.

Стан хлопця незадовільний. Наразі перебуває в 4 корпусі 4 відділення, 13 палата Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (вул. Пекарська, 54, Львів).

Якщо комусь відомі контакти батьків чи можуть передати рідним інформацію - просять зголоситися.

a494bcae97d522529c378394ae9a6f02.jpg


В областной инфекционной клинической больнице сейчас находится парень из Херсона, который потерял сознание в автобусе, когда ехал из Польши. Об этом сообщает председатель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич. 

Парень без сознания попал сегодня, 10.12.2018 в больницу. По данным Игоря Зинкевича, по паспорту парень проживает в Херсоне. Ехал в автобусе из Польши, когда потерял сознание. Имеет родителей, с которыми пока не имеет возможности связаться и предупредить, так как их и их место жительства не возможно установить.

Состояние парня неудовлетворительное. Сейчас находится в 4 корпусе 4 отделения, 13 палата Львовской областной инфекционной клинической больницы (ул. Пекараская, 54, Львов).

Если кому-то известны контакты родителей или могут передать родным информацию - просят объявиться.