убийство, выстрел, судЛьвів’янин, якого обвинувачують в умисному вбивстві, постане перед судом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно 48-річного львів’янина, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, подія трапилась цьогоріч у червні в м. Самбір. Встановлено, що раніше судимий за ч.4 ст.187 (розбій), ст.257 (бандитизм), ч.2 ст.222 (шахрайство з фінансовими ресурсами), ч.ч.2,3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України зловмисник декілька разів вистрелив із вогнепальної зброї у груди і живіт 45-річному самбірчанину. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у Самбірській центральній районній лікарні.

Під час досудового розслідування обвинуваченому обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Самбірського міськрайонного суду для розгляду по суті. У разі доведення вини чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.


Львовянин, которого обвиняют в умышленном убийстве, предстанет перед судом. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области

Под процессуальным руководством прокуратуры Львовской области завершено досудебное расследование в отношении 48-летнего львовянина, который обвиняется в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство).

Напомним, происшествие произошло в этом году в июне в г. Самбор. Установлено, что ранее судимый по ч.4 ст.187 (разбой), ст.257 (бандитизм), ч.2 ст.222 (мошенничество с финансовыми ресурсами), ч.ч.2,3 ст. 309 (незаконное производство, изготовление, приобретение, хранение, перевозка или пересылка наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов без цели сбыта) УК Украины злоумышленник несколько раз выстрелил из огнестрельного оружия в грудь и живот 45-летнему самборчанину. От полученных телесных повреждений потерпевший скончался в Самборской центральной районной больнице.

Во время досудебного расследования обвиняемому избрана строгая мера пресечения - содержание под стражей.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Самборский горрайонный суд для рассмотрения по существу. В случае доказательства вины мужчине грозит до 15 лет лишения свободы.