трамвай, троллейбус, пассажиры, подсчетУ трамваях і тролейбусах Львова почали встановлювати спеціальне обладнання, яке обраховуватиме пасажиропотік. Станом на сьогодні таке обладнання встановлено в одному трамваї і одному тролейбусі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Запустити повномасштабне вимірювання пасажиропотоку в електротранспорті планують до кінця цього року.

"Хочемо мати чітку інформацію про кількість пасажирів на кожному маршруті. Сьогодні є технології, які дозволяють отримати таку інформацію. Однак, це дуже дорого. Поки що ми робимо це в експериментальному режимі на кількох маршрутах. Зараз проводяться здебільшого підготовчі роботи, які дозволять провести заміри. Обладнання встановили на одному тролейбусі і одному трамваї. Робота поки що не є системною, тож деталі оприлюднимо згодом", – розповів Іван Бондар, начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс".


В трамваях и троллейбусах Львова начали устанавливать специальное оборудование, которое будет обсчитывать пассажиропоток. На сегодня такое оборудование установлено в одном трамвае и одном троллейбусе, сообщает пресс-служба Львовского горсовета.

Запустить полномасштабное измерение пассажиропотока в электротранспорте планируют до конца этого года.

"Хотим иметь четкую информацию о количестве пассажиров на каждом маршруте. Сегодня есть технологии, которые позволяют получить такую ​​информацию. Однако это очень дорого. Пока мы делаем это в экспериментальном режиме на нескольких маршрутах. Сейчас проводятся основном подготовительные работы, которые позволят провести замеры. Оборудование установили на одном троллейбусе и одном трамвае. Работа пока не является системной, поэтому детали обнародуем позже", - рассказал Иван Бондарь, начальник отдела информации и завязок с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс".