ограбил, военнослужащего, ЛьвовУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування військовослужбовця. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Франківський відділ поліції 7 листопада звернувся 22-річний житель Івано-Франківської області, який проходить на Львівщині військову службу за контрактом. Він повідомив, що напередодні близько 23.00 на вулиці Стрийській невідома особа, погрожуючи застосуванням фізичної сили, заволоділа його рюкзаком. У ньому знаходились мобільний телефон Nokia, документи, гроші в сумі 4 700 гривень та особисті речі.

Поліцейські встановили, що до пограбування військового причетний 40-річний львів’янин. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к ограблению военнослужащего. Суд избрал ему меру пресечения в виде содержания под стражей. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Франковский отдел полиции 7 ноября обратился 22-летний житель Ивано-Франковской области, который проходит на Львовщине военную службу по контракту. Он сообщил, что накануне около 23.00 на улице Стрыйской неизвестный, угрожая применением физической силы, завладел его рюкзаком. В нем находились мобильный телефон Nokia, документы, деньги в сумме 4700 гривен и личные вещи.

Полицейские установили, что к ограблению военного причастен 40-летний львовянин. Суд избрал ему меру пресечения в виде содержания под вартою.За факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от четырех до шести лет.