У всіх школах Львова учні одночасно виконають пісню "Ой, у лузі червона калина". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На відзначення 100-річчя утворення Західноукраїнської Народної Республіки, у навчальних закладах Львова 12 жовтня відбудеться загальноміський флешмоб "Пісня — міст через століття" — із одночасного виконання пісні-маршу "Ой, у лузі червона калина".

О 12.00 у кожному навчальному закладі міста одночасно має прозвучати пісня "Ой, у лузі червона калина". Виконання може бути у довільній формі учнями початкової, основної або старшої школи. До флешмобу можуть приєднатися педагоги, керівники гуртків.

До слова, фото та відео флешмобу буде висвітлено в мережі Facebook на сторінці Навчально-методичного центру освіти Львова за посиланням


Во всех школах Львова ученики одновременно исполнят песню "Ой, в лузе красная калина". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В ознаменование 100-летия образования Западно-Украинской Народной Республики, в учебных заведениях Львове 12 октября состоится общегородской флешмоб "Песня - мост через века" - с одновременным исполнением песни-марша "Ой, в лузе красная калина".

В 12.00 в каждом учебном заведении города одновременно должна прозвучать песня "Ой, в лузе красная калина". Исполнение может быть в произвольной форме учениками начальной, основной или старшей школы. К флешмобу могут присоединиться педагоги, руководители кружков.

К слову, фото и видео флешмоба будут освещены в сети Facebook на странице Учебно-методического центра образования Львова по ссылке