ремонт, дорогаУ Пустомитах та Пустомитівському районі ведуться дорожні роботи. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Львівської області. 

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядною організацією виконуються ремонтні роботи одночасно на кількох ділянках автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі.

В межах смт. Щирець проводиться поточний середній ремонт автомобільної дороги. На сьогоднішній день підрядником виконанні роботи з фрезерування існуючого дорожнього покриття, розбирання бортових каменів та влаштування дощової каналізації. Попереду роботи з влаштування основи з ЩПС та шарів асфальтобетонного дорожнього покриття.

На вказаній автомобільній дорозі також проводяться роботи з укріплення відкосу земляного полотна монолітним бетоном у с.Наварія.

Слід нагадати, що у м. Пустомити влаштовують дощову каналізацію. Крім цього, в межах міста проводиться капітальний ремонт на мостовому переході через річку Ставчанка, де зараз проводяться роботи з підготовки до бетонних робіт.


В Пустомитах и ​​Пустомытовском районе ведутся дорожные работы. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог Львовской области. 

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области подрядной организацией выполняются ремонтные работы одновременно на нескольких участках автомобильной дороги общего пользования государственного значения Т-14-16 Львов - Пустомыты - Меденичи.

В пределах пгт. Щирець проводится текущий средний ремонт автомобильной дороги. На сегодняшний день подрядчиком выполнении работы по фрезерованию существующего дорожного покрытия, разборка бортовых камней и устройства ливневой канализации. Впереди работы по устройству основания из ЩПТ и слоев асфальтобетонного дорожного покрытия.

На указанной автомобильной дороге также проводятся работы по укреплению откоса земляного полотна монолитным бетоном в с.Навария.

Следует напомнить, что в г. Пустомыты обустраивают ливневую канализацию. Кроме этого, в черте города проводится капитальный ремонт на мостовом переходе через реку Ставчанка, где проводятся работы по подготовке к бетонных работ.