пожар, СыховВнаслідок пожежі у квартирі на Сихові постраждав мешканець. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 10 серпня о 14.39 надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась у Львові в квартирі на 4-му поверсі 9-поверхового житловому будинку на вул. Стрийській, 101 (Сихівський район).

Внаслідок пожежі постраждав мешканець цієї квартири, 1950 року народження. Його з діагнозом отруєння продуктами горіння, термічними опіками 1 ступеня (5% лівого плеча та обличчя), доправлено в комунальну 8-му міську клінічну лікарню.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 м². Пожежу локалізовано о 14.11, ліквідовано о 14.17. Під час пожежі врятовано 5 осіб, евакуйовано — 15 осіб.

Причини пожежі встановлюють.


В результате пожара в квартире на Сыхове пострадал житель. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 10 августа в 14.39 поступило сообщение о пожаре, который случился во Львове в квартире на 4-м этаже 9-этажного жилом доме на ул. Стрыйской, 101 (Сыховский район).

В результате пожара пострадал житель этой квартиры, 1950 года рождения. Его с диагнозом отравление продуктами горения, термическими ожогами 1 степени (5% левого плеча и лица), доставили в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу.

Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 20 м². Пожар локализован в 14.11, ликвидирован в 14.17. Во время пожара спасено 5 человек, эвакуировано - 15 человек.

Причины пожара устанавливаются.