кислота, суд, курьер, ревнивецУ Львові судили кур'єра "Львівпіцци", який через ревнощі на зупинці громадського транспорту вилив кислоту на голову чоловіку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка в м.Львові. Як розповів у судовому засіданні обвинувачений, його дружина зраджувала йому з потерпілим. 26 березня 2018 року о 09.00 поблизу зупинки громадського транспорту, що на вул. Хуторівка, він випадково побачив потерпілого. Через ревнощі витяг зі свого автомобіля горнятко, налив в нього акумуляторної кислоти, побіг до потерпілого та вихлюпнув кислоту на нього. В результаті спричинив потерпілому опікові рани ІІ-ІІІ ступенів на голові, шиї, правій нозі та правій руці, а всього - на 8 % поверхні тіла, які відносяться до тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості за ознакою тривалого розладу здоров'я. У вчиненому щиро каявся, добровільно відшкодував потерпілому заподіяну шкоду, відвідував його в лікарні та просив у нього вибачення. Просив суд його суворо не карати.

Потерпілий підтвердив все, що розповів обвинувачений, та додав, що претензій до нього немає, так як прийняв вибачення обвинуваченого, який відвідував його в лікарні та повністю відшкодував йому заподіяну шкоду. Щодо призначення покарання, то підтримує пропозицію прокурора.

Сихівський районний суд м. Львова визнав ревнивця винуватим за ч.1 ст.122 КК України та призначив покарання - один рік обмеження волі. Проте на підставі ст.75 КК України звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий строк один рік.


Во Львове судили курьера "Львовпиццы", который из ревности на остановке общественного транспорта вылил кислоту на голову мужчины. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло 26 марта 2018 года в 09.00 возле остановки общественного транспорта на ул. Хуторовка в Львове. Как рассказал в судебном заседании обвиняемый, его жена изменяла ему с потерпевшим. 26 марта 2018 года в 09.00 возле остановки общественного транспорта на ул. Хуторовка, он случайно увидел потерпевшего. Из-за ревности выхватил из своего автомобиля чашку, налил в нее аккумуляторной кислоты, побежал к потерпевшему и выплеснул кислоту на него. В результате причинил потерпевшему ожоговые раны II-III степеней на голове, шее, правой ноге и правой руке, а всего - на 8% поверхности тела, которые относятся к телесным повреждениям средней степени тяжести по признаку длительного расстройства здоровья. В содеянном искренне каялся, добровольно возместил потерпевшему причиненный вред, посещал его в больнице и просил у него прощения. Просил суд его строго не наказывать.

Пострадавший подтвердил все, что рассказал обвиняемый, и добавил, что претензий к нему нет, так как принял извинения обвиняемого, посещал его в больнице и полностью возместил ему причиненный ущерб. При назначении наказания поддержал предложение прокурора.

Сыховский районный суд Львова признал ревнивца виновным по ч.1 ст.122 УК Украины и назначил наказание - один год ограничения свободы. Однако на основании ст.75 УК Украины освободил от отбывания наказания, установив испытательный срок один год.