Волга, украли, металлоломУ Львові раніше судимий викрав "Волгу" у пенсіонера та здав її на брухт. Поліцейські встановили особу зловмисника. За фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації полії Львівської області.

В Сихівський відділ поліції 7 травня звернувся 66-річний львів’янин. За словами заявника , невідома особа викрала його автомобіль "ГАЗ-24", який був припаркований на вулиці Листопадній. Працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 35-річний місцевий мешканець. Викрадену "Волгу" зловмисник встиг здати на металобрухт.

Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.


Во Львове ранее судимый похитил "Волгу" у пенсионера и сдал ее на металлолом. Полицейские установили личность злоумышленника. По факту открыто уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации поле львовские области.

В Сыховский отдел полиции 7 мая обратился 66-летний львовянин. По словам заявителя, неизвестный похитил его автомобиль "ГАЗ-24", который был припаркован на улице Листопадной. Работники полиции установили, что к совершению правонарушения причастен ранее судимый 35-летний местный житель. Похищенную «Волгу» злоумышленник успел сдать на металлолом.

Мужчине сообщено о подозрении в совершении преступления по ч.2 ст.289 Уголовного кодекса Украины (незаконное завладение транспортным средством). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от пяти до восьми лет с конфискацией имущества или без таковой.

Сейчас решается вопрос об избрании злоумышленнику меры пресечения.