дорога, "Вознесение"Для зменшення навантаження на вул. Богданівську та забезпечення оптимального сполучення мікрорайону "Знесіння" побудують нову дорогу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні відбулося виїзна нарада під головуванням заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, щодо розгляду варіантів будівництва нової дороги для зменшення транспортного навантаження на вул. Богданівську та забезпечення оптимального сполучення мікрорайону "Знесіння". Участь у засіданні взяли голова Личаківської Р А, керівник ЛКП "Інститут просторового розвитку", представники департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

"Передбачається пряме продовження вул. Богданівської до вул. Ковельської, з виїздом на вул. Б. Хмельницького. Маємо кілька варіантів. Сьогодні наша робоча група виїздила безпосередньо на вул. Богданівську, щоб на місці все дослідити на вибрати найкращий варіант, який задовольнить і мешканців і водіїв", — розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак,.

Нагадаємо, 25 січня, на пленарному засіданні Львівської міської ради було прийнято ухвалу "Про вирішення питання щодо функціонування промислових об’єктів на території мікрорайону "Знесіння", у межах якої створено спеціальну комісію.

Також комісія напрацювала ряд комплексних заходів з ремонту та реконструкції об’єктів інфраструктури і соціальної сфери у мікрорайонах "Знесіння" і "Кривчиці".


Для уменьшения нагрузки на ул. Богдановская и обеспечения оптимального сочетания микрорайона "Вознесение" построят новую дорогу. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня состоялось выездное совещание под председательством заместителя городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергея Бабака, по рассмотрению вариантов строительства новой дороги для уменьшения транспортной нагрузки на ул. Богдановская и обеспечения оптимального сочетания микрорайона "Вознесение". Участие в заседании приняли председатель Лычаковской Р А, руководитель ЛКП "Институт пространственного развития", представители департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета.

"Предполагается прямое продолжение ул. Богдановского до ул. Ковельской, с выездом на ул. Б. Хмельницкого. Есть несколько вариантов. Сегодня наша рабочая группа выезжала непосредственно на ул. Богдановская, чтобы на месте все исследовать на выбрать лучший вариант, который удовлетворит и жителей и водителей ", - рассказал заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак ,.

Напомним, 25 января, на пленарном заседании Львовского городского совета было принято постановление "О решении вопроса функционирования промышленных объектов на территории микрорайона" Вознесение ", в рамках которой создана специальная комиссия.

Также комиссия наработала ряд комплексных мероприятий по ремонту и реконструкции объектов инфраструктуры и социальной сферы в микрорайонах "Вознесение" и "Кривчицы".