ремонт, дорогаРозпочато ремонт міжнародної траси М-11 Львів – Шегині у сторону села Братковичі. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області. 

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області працівники дорожньої галузі розпочали роботи з поточного середнього ремонту на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-11 Львів - Шегині, яка веде до міжнардного кордону з Республікою Польща. На сьогоднішній день ремонтні роботи виконуються в межах населеного пункту Братковичі Городоцького району.

Зараз підрядником виконуються роботи з розпушення конструктивних шарів існуючого дорожнього одягу.

Попереду заплановані роботи з регенерації дорожнього покриття, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Крім цього, шляховики влаштують заїзні кишені, тротуари, узбіччя, водовідведення та заходи з безпеки дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до водіїв з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей на ділянці виконання ремонтних робіт. А також дотримуватися правил дорожнього руху, особливо швидкісного режиму та безпечної дистанції, звертати увагу на влаштовані тимчасові дорожні знаки.

74b12f1ea4316ac80e78b8b7ef7e5668.md.jpg dc429788db0f89fa54903d66eeda6dbe.md.jpg 8370ed6627caa91bdd6cdf274cd91eef.md.jpg 3d3cf9b5df7faf2c450c319a24f55765.md.jpg


Начат ремонт международной трассы М-11 Львов - Шегини в сторону села Братковичи. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог в Львовской области. 

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области работники дорожной отрасли начали работы по текущему среднему ремонту на автомобильной дороге общего пользования государственного значения М-11 Львов - Шегини, которая ведет к мижнардного границы с Республикой Польша. На сегодняшний день ремонтные работы выполняются в пределах населенного пункта Братковичи Городокского района.

Сейчас подрядчиком выполняются работы по разрыхления конструктивных слоев существующей дорожной одежды.

Впереди запланированы работы по регенерации дорожного покрытия, устройство выравнивающего и верхнего слоев асфальтобетонного покрытия. Кроме этого, дорожники устроят заездные карманы, тротуары, обочины, водоотведения и меры по безопасности дорожного движения.

Служба автомобильных дорог в Львовской области обращается к водителям с просьбой отнестись с пониманием к временным неудобствам на участке выполнения ремонтных работ. А также соблюдать правила дорожного движения, особенно скоростного режима и безопасной дистанции, обращать внимание на устроены временные дорожные знаки.