Любовь Кушинская, помилование, осужденная, Качановская колонияУ Харкові з колонії вийшла на волю львів'янка Любов Кушинська, яка була засуджена до довічного ув'язнення за заказне подвійне вбивство. Про це повідомила прес-служба Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації. 

Сьогодні, 10 квітня, в державній установі "Качанівська виправна колонія (№ 54)", згідно з Указом Президента № 49/2018 від 28.02.2018, звільнили засуджену до довічного позбавлення волі Любов Кушинську.

Засуджена відбувала покарання в секторі середнього рівня безпеки установи, в якому утримуються засуджені до довічного позбавлення волі. На момент звільнення Любов відбула в місцях позбавлення волі 27 років 9 місяців.

Нагадаємо, Любов Кушинська - єдина жінка в Україні, засуджена до вічного ув’язнення. Її визнали винною у замовлення подвійного вбивства - Ярослава Дрожджаля, який мав намір продати їй своє помешкання, та його тестя Ореста Циньовського  у 1997 році у Львові. На той час вона була директором львівської фірми "Квазкар".  Після восьми років з моменту скоєння вбивства Любов Кушинську засудили до довічного ув’язнення, а виконавця замовленого вбивства Андрія Манька відправили у тюрму на 15 років.

Фото АТН.


В Харькове из колонии вышла на свободу львовянка Любовь Кушинськая, которая была приговорена к пожизненному заключению за заказное двойное убийство. Об этом сообщила пресс-служба Юго-Восточного межрегионального управления по вопросам исполнения уголовных наказаний и пробации. 

Сегодня, 10 апреля, в государственном учреждении "Качановская исправительная колония (№ 54)", согласно Указу Президента № 49/2018 от 28.02.2018, освободили осужденную к пожизненному лишению свободы Любовь Кушинскую.

Осужденная отбывала наказание в секторе среднего уровня безопасности учреждения, в котором содержатся осужденные к пожизненному лишению свободы. На момент увольнения Любовь отбыла в местах лишения свободы 27 лет 9 месяцев.

Напомним, Любовь Кушинськая - единственная женщина в Украине, приговоренная к пожизненному заключению. Ее признали виновной в заказе двойного убийства - Ярослава Дрожджаля, который намеревался продать ей свою квартиру, и его тестя Ореста Циньовського в 1997 году во Львове. К тому времени она была директором львовской фирмы "Квазкар". После восьми лет с момента совершения убийства Любовь Кушинськую приговорили к пожизненному заключению, а исполнителя заказного убийства Андрея Манько отправили в тюрьму на 15 лет.

Фото АТН.