подполковник, НацгвардияУ Нацгвардії запевняють, що активісти Pitbull Lviv присвоїли військове звання "Підполковник" прапорщику на пенсії. Про це повідомляє 032.ua. 

Як повідомили у прес-службі Західного територіального управління Національної гвардії України, затриманий за керування транспортом в нетверезому стані Ігор Яремчук не є підполковником Нацгвардії.

Правопорушник таки перебував на військовій службі, проте його звання -прапорщик. Ігоря Яремчука було звільнено з військової служби за станом здоров’я 26 грудня 2018 року.

Нагадаємо, 8 лютого громадські активісти спільно із патрульними поліції під час нічного рейду по боротьбі з пияцтвом за кермом у Львові зупинили автомобіль. За кермом виявили підполковника Нацгвардії Ігоря Яремчука. В авто також був пасажир – ним виявився діючий майор Нацгвардії.

 


В Нацгвардии уверяют, что активисты Pitbull Lviv присвоили воинское звание "подполковник" прапорщику на пенсии. Об этом сообщает сайт 032.ua

Как сообщили в пресс-службе Западного территориального управления Национальной гвардии Украины, задержан за управление транспортом в нетрезвом состоянии Игорь Яремчук не является подполковником Нацгвардии.

Правонарушитель таки находился на военной службе, однако его звания -прапорщик. Игоря Яремчука был уволен с военной службы по состоянию здоровья 26 декабря 2018.

Напомним, 8 февраля общественные активисты совместно с патрульными полиции во время ночного рейда по борьбе с пьянством за рулем во Львове остановили автомобиль. За рулем обнаружили подполковника Нацгвардии Игоря Яремчука. В авто также был пассажир - им оказался действующий майор Нацгвардии.