ресторан, кража, администраторУ Львові зловмисник обікрав адміністратора ресторану. Правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до крадіжки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції звернувся 21-річний адміністратор одного із львівських ресторанів. Заявник повідомив, що невідома особа викрала його планшетку з грошима, яка лежала на столику у закладі. Як встановили правоохоронці, до вчинення крадіжки причетний 41-річний львів’янин.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.


Во Львове злоумышленник обокрал администратора ресторана. Правоохранители установили личность мужчины, причастного к краже. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции обратился 21-летний администратор одного из львовских ресторанов. Заявитель сообщил, что неизвестный похитил его планшетку с деньгами, которая лежала на столике в учреждении. Как установили правоохранители, к совершению кражи причастен 41-летний львовянин.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до трех лет. Продолжается досудебное расследование.