медуслуги, диагностика, бесплатная, Павел Ковтонюк, программаМіністерство охорони здоров'я України планує розпочати програму "Безкоштовна діагностика". Про це у колонці для "Української правди. Життя" пише заступник міністра МОЗ Павло Ковтонюк, повідомляє "Твоє місто"

У 2019 році Міністерство охорони здоров'я України планує розпочати програму "Безкоштовна діагностика". Він зазначає, що програма буде запущена з другої половини 2019 року.

"За направленням вашого сімейного лікаря ви зможете проходити рентген, УЗД, мамографію, ехокардіографію серця та інші аналізи та діагностичні процедури в будь-якому медзакладі за вашим вибором. Послуги оплатить Національна служба здоров’я", – пояснює чиновник.

Павло Ковтонюк уточнює, що як і у випадку з сімейними лікарями, реформа буде запроваджуватися поступово – регіон за регіоном. Коли чергове місто приєднається до реформи, на дверях поліклінік з'являться наліпки програми "Безкоштовна діагностика".


Министерство здравоохранения Украины планирует начать программу "Бесплатная диагностика". Об этом в колонке для "Украинской правды. Жизнь" пишет заместитель министра здравоохранения Павел Ковтонюк, сообщает "Твой город". 

В 2019 году Министерство здравоохранения Украины планирует начать программу "Бесплатная диагностика". Он отмечает, что программа будет запущена со второй половины 2019 года.

"По направлению вашего семейного врача вы сможете проходить рентген, УЗИ, маммографию, эхокардиографию сердца и другие анализы и диагностические процедуры в любом медучреждении по вашему выбору. Услуги оплатит Национальная служба здоровья", - объясняет чиновник.

Павел Ковтонюк уточняет, что как и в случае с семейными врачами, реформа будет вводиться постепенно - регион за регионом. Когда какой-то город присоединится к реформе, на дверях поликлиник появятся наклейки программы "Бесплатная диагностика".