Пункт обогрева, бездомные​Незважаючи на морози, у Львові зменшили кількість пунктів обігріву.

9 січня запрошували людей погрітися і випити гарячого чаю лише два пункти обігріву – у центрі міста та біля залізничного вокзалу.

Приміщення у школах Львова, в яких можна було погрітися протягом 6-8 січня, такої функції більше не виконуватимуть. Однак і надалі цілодобово працюватиме Центр обліку та нічного перебування безпритульних, що на вулиці Кирилівській, 3а.

"Вночі у нас було 56 осіб. Протягом дня орієнтовно 20 людей заходили зігрітись та попити гарячого чаю. Наш Центр працюватиме як цілодобовий пункт обігріву для усіх охочих впродовж періоду холодів", - розповів директор Центру обліку та нічного перебування безпритульних Олександр Бородін, повідомляє tvoemisto.


Несмотря на морозы, во Львове сократили количество пунктов обогрева.

9 января приглашали людей погреться и выпить горячего чая только два пункта обогрева - в центре города и возле железнодорожного вокзала.

Помещения в школах Львова, в которых можно было погреться в течение 6-8 января, такой функции больше не будут выполнять. Однако и в дальнейшем круглосуточно будет работать Центр учета и ночного пребывания бездомных на улице Кирилловской, 3а.

"Ночью у нас было 56 человек. В течение дня ориентировочно 20 человек заходит согреться и попить горячего чая. Наш Центр будет работать как круглосуточный пункт обогрева для всех желающих в течение периода холодов", - рассказал директор Центра учета и ночного пребывания бездомных Александр Бородин, сообщает tvoemisto.