Ограбление, иностранец, магазин​На Львівщині пограбований іноземець обікрав магазин. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

До Самбірського відділу поліції звернувся 57-річний іноземець, котрий прибув вдо родини у місто Новий Калинів на святкування Різдва. Чоловік заявив, що під час розпивання спиртних напоїв з невідомими чоловіками у нього зникли гроші та особисті речі. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

Проте на цьому пригоди туриста не закінчились. У Самборі він зайшов до місцевого супермаркету і намагався винести в обхід каси м’ясні та молочні вироби на загальну суму майже 200 гривень, однак був затриманий працівниками охорони, які зателефонували до поліції.

За цим фактом також відкрито кримінальне провадження.


На Львовщине ограбленный иностранец обворовал магазин. Об этом сообщает отдел коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Самборский отдела полиции обратился 57-летний иностранец, прибывший к семье в город Новый Калинов на празднование Рождества. Мужчина заявил, что во время распития спиртных напитков с неизвестными мужчинами у него пропали деньги и личные вещи. По данному факту правоохранители открыли уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) УК Украины.

Однако на этом приключения туриста не закончились. В Самборе он зашел в местный супермаркет и пытался вынести в обход кассы мясные и молочные изделия на общую сумму почти 200 гривен, однако был задержан сотрудниками охраны, которые позвонили в полицию.

По данному факту также открыто уголовное производство.