Лебедь, спасатель, мужчина ​У Червонограді, рятуючи лебедів від собаки, чоловік провалився під кригу. 

На річці Західний Буг у Червонограді щороку на зимівлю залишаються лебеді. Місцеві жителі та рятувальники підгодовують і охороняють птахів, повідомляє zik.

Оскільки через великі морози ополонка, в якій плавають птахи, постійно зменшується, пернаті стають легкою здобиччю для собак. Під час одного з таких нападів на допомогу лебедям кинувся 55-річний чоловік. Йому вдалося відтягнути собаку від птахів, але сам чоловік провалився у річку.

Рятувальникам, які поспішили на допомогу, довелося рятувати не лише покаліченого лебедя, але й чоловіка. Вони витягли червоноградця з води, обігріли, напоїли теплим чаєм і відвезли додому.


В Червонограде, спасая лебедей от собаки, мужчина провалился под лед.

На реке Западный Буг в Червонограде ежегодно на зимовку остаются лебеди. Местные жители и спасатели подкармливают и охраняют птиц, сообщает zik.

Поскольку из-за больших морозов полынья, в которой плаваю птицы, постоянно уменьшается, пернатые становятся легкой добычей для собак. Во время одного из таких нападений на помощь лебедям бросился 55-летний мужчина. Ему удалось оттянуть собаку от птиц, но сам мужчина провалился в реку.

Спасателям, которые поспешили на помощь, пришлось спасать не только искалеченного лебедя, но и мужчину. Они вытащили червоноградца из воды, обогрели, напоили теплым чаем и отвезли домой.