пьяный, водитель, такси, ДрагерДві розшукових ДТП вчинили нетверезі водії, одних з ним мав рекордні за тиждень 3 проміле. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Цієї ночі у Львові трапилися дві розшукових ДТП. Це означає, що один із учасників втік з місця пригоди. На вулиці Личаківській відбулася ДТП між автомобілями Land Rover та таксі Skoda Octavia. Водій останньої втік. Зі слів водія позашляховика, втікач був неадекватним. Під час оформлення усіх матеріалів інспектори помітили, що раніше згаданою вулицею їде автомобіль Skoda Octavia з ушкодженнями, характерними для ДТП. Це був саме той учасник, який втік. Патрульні наздогнали його. Водій пояснив, що вчинив аварію і втік, бо п’яний. Пристрій драгер показав рекордний за цей тиждень результат – 3 проміле. На чоловіка склали протоколи за скоєну ДТП, за втечу з місця ДТП та за керування у нетверезому стані.

Другий випадок трапився на Сихові. Там нетверезий водій вчинив дві ДТП в проміжку до 10 хвилин. Перша аварія сталася на перехресті вулиці Хоткевича та проспекту Червоної Калини о 22:00. Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Volkswagen Golf. Останній покинув місце події. Патрульні почали оформляти ДТП, передавши в орієнтування втікача. Та буквально за лічені хвилин почули у рацію про ще одну ДТП неподалік. На вулиці Хоткевича втікач вдарив автомобіль Volvo V50 і там вже лишився. При спілкуванні у водія виявили ознаки алкосп’яніння, однак, від перевірки він відмовився. На нього склали чотири протоколи: два за скоєні ДТП, за втечу з місця аварії і керування напідпитку. Автомобіль винуватця евакуювали, оскільки він стояв з порушенням ПДР і перешкоджав руху.

Довідка SQ. Цього тижня патрульні склали 59 протоколів на нетверезих водіїв.


Две розыскных ДТП совершили нетрезвые водители, одних с ним имел рекордные за неделю 3 промилле. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Этой ночью во Львове произошли две розыскных ДТП. Это означает, что один из участников скрылся с места происшествия. На улице Лычаковской произошло ДТП между автомобилями Land Rover и такси Skoda Octavia. Водитель последней убежал. По словам водителя внедорожника, беглец был неадекватным. При оформлении всех материалов инспекторы заметили, что по ранее упомянутой улице едет автомобиль Skoda Octavia с повреждениями, характерными для ДТП. Это был именно тот участник, который убежал. Патрульные догнали его. Водитель объяснил, что совершил аварию и сбежал, потому что пьян. Устройство Драгер показал рекордный за эту неделю результат - 3 промилле. На мужчину составили протоколы за совершенное ДТП, за побег с места ДТП и за управление в нетрезвом состоянии.

Второй случай произошел на Сыхове. Там нетрезвый водитель совершил два ДТП в промежутке до 10 минут. Первая авария произошла на перекрестке улицы Хоткевича и проспекта Красной Калины в 22:00. Столкнулись автомобили Skoda Fabia и Volkswagen Golf. Последний покинул место происшествия. Патрульные начали оформлять ДТП, передав в ориентирование беглеца. Но буквально за считанные минуты услышали по рации об еще одной ДТП неподалеку. На улице Хоткевича беглец ударил автомобиль Volvo V50 и там уже остался. При общении у водителя обнаружили признаки алкоспьяниння, однако, от проверки он отказался. На него составили четыре протокола: два за совершенные ДТП, за побег с места аварии и управление в нетрезвом состоянии. Автомобиль виновника эвакуировали, поскольку он стоял с нарушением ПДД и препятствовал движению.

Справка SQ. На этой неделе патрульные составили 59 протоколов на нетрезвых водителей.