пожар, автомобильУ Львові вогнеборці ліквідували пожежу в автомобілі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

9 листопада о 04:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Карла Мікльоша. Пожежа виникла в автомобілі "BMW 523".

О 05:00 пожежу вдалось локалізувати, та о 05:08 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено моторний та багажній відсік автомобіля, обшивку салону на площі 5 кв.м., пошкоджено лакофарбове покриття в поруч припаркованих  автомобілях "ЗАЗ SENS" та "Mitsubishi Lancer".

До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


Во Львове пожарные ликвидировали пожар в автомобиле. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

9 ноября в 4:45 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Карла Микльоша. Пожар возник в автомобиле "BMW 523".

В 05:00 пожар удалось локализовать, и в 5:08 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожено моторный и багажный отсек автомобиля, обшивку салона на площади 5 кв.м., повреждено лакокрасочное покрытие в рядом припаркованных автомобилях "ЗАЗ SENS" и "Mitsubishi Lancer".

К ликвидации пожара привлекли 14 человек личного состава и 3 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.