янтарь, граница, контрабандаУ Краківці попередили вночі дві спроби прихованого перевезення через кордон бурштину та цигарок. Про це повідомляє dailylviv.com

Про це повідомили в понеділок, 5 листопада, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України. Контрабанду везли до Польщі українці на мікроавтобусах іноземної реєстрації.

Прикордонники відділу "Краківець" отримали оперативну інформацію про можливе приховане перевезення через кордон товарів та предметів у тайниках автомобілів подорожніх. Після опівночі прикордонний наряд направив на поглиблений огляд мікроавтобус Mercedes, за кермом якого перебувала 22-річна мешканка Львівщини. У паливному баку її автомобіля прикордонники знайшли сторонні вкладення – майже вісім кілограмів необробленого каміння бурштину та 139 пачок цигарок.

Через годину паливний бак свого мікроавтобусу Opel надав на огляд інший житель Львівської області, чоловік 1984 року народження. Після перевірки та демонтажу резервуару правоохоронці дістали з нього 250 пачок курива. В обох випадках цигарки та напівдорогоцінне каміння вилучили працівники митниці ДФС України, які в подальшому займаються цими справами.


В Краковце предупредили ночью две попытки провезти через границу янтарь и сигареты. Об этом сообщает dailylviv.com

Об этом сообщили в понедельник, 5 ноября, в Западном региональном управлении Госпогранслужбы Украины. Контрабанду везли в Польшу украинцы на микроавтобусах иностранной регистрации.

Пограничники отдела "Краковец" получили оперативную информацию о возможном провозе через границу товаров и предметов в тайниках автомобилей путешественников. После полуночи пограничный наряд направил на углубленный осмотр микроавтобус Mercedes, за рулем которого находилась 22-летняя жительница Львовщины. В топливном баке ее автомобиля пограничники нашли  почти восемь килограммов необработанного камня янтаря и 139 пачек сигарет.

Через час топливный бак своего микроавтобуса Opel предоставил на осмотр другой житель Львовской области, мужчина 1984 года рождения. После проверки и демонтажа резервуара правоохранители достали из него 250 пачек курева. В обоих случаях сигареты и полудрагоценные камни изъяли сотрудники таможни ГФС Украины, которые в дальнейшем занимаются этими делами.