граната, жена, угрозаЧоловіка, який погрожував підірвати дружину і родичів, триматимуть під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою 52-річного мешканця Пустомитівщини у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.129 (погроза вбивством), ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). За вчинене санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, цьогоріч 29 жовтня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у одному із сіл Пустомитівського району раніше судимий місцевий мешканець погрожує підірвати гранату у будинку, де перебуває його дружина та її родичі. На місце події прибули правоохоронці та затримали зловмисника у порядку ст.208 КПК України. 

Зазначимо, що чоловіку обрано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.


Мужчину, который угрожал взорвать жену и родственников, будут держать под стражей. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №3 начато досудебное расследование в уголовном производстве по подозрению 52-летнего жителя Пустомытовщины в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.129 (угроза убийством), ч.1 ст.263 УК Украины (ношение, хранение, приобретение, передача или сбыт огнестрельного оружия (кроме гладкоствольного охотничьего), боевых припасов, взрывчатых веществ или взрывных устройств без предусмотренного законом разрешения). За совершенное санкция статьи предусматривает до 7 лет лишения свободы.

Напомним, в этом году 29 октября, на оперативную линию 102 поступило сообщение о том, что в одном из сел Пустомытовского района ранее судимый местный житель угрожает взорвать гранату в доме, где находится его жена и ее родственники. На место происшествия прибыли правоохранители и задержали злоумышленника в порядке ст.208 УПК Украины. 

Отметим, что мужчине избрана самая строгая мера пресечения - содержание под стражей без альтернативы внесения залога.