аэропорт, Львов, Италия, авиарейсы, Ernest AirlinesЛьвівський аеропорт повідомив про завантаження нових рейсів Ernest Airlines. Про це повідомляє avianews.com

Нові рейси Львів-Бергамо італійської авіакомпанії Ernest Airlines в перші два тижні польотів виконувалися із середньою завантаженням 62,8%, повідомили в аеропорту Львів. У період з 20 жовтня по 3 листопада авіакомпанія виконала до Львова п'ять оборотних рейсів, на яких перевезла 1130 пасажирів. На рейсі 3 листопада через Бергамо до Львова прибули 125 осіб, вилетіли в зворотному напрямку в Італію - 134 людини.

На лінії Львів - Бергамо Ernest Airlines літає на 180-місцевих літаках A320 два рази в тиждень по п'ятницях і неділях. З 8 грудня авіаперевізник відкриє рейси Львів-Венеція та Львів-Неаполь, які також будуть виконуватися два рази на тиждень по п'ятницях і неділях.

Крім розширення присутності у Львові Ernest Airlines також має намір почати польоти в київський аеропорт Жуляни. До столиці України авіакомпанія з 4 грудня почне літати з Бергамо, а з 9 грудня з Неаполя. Польоти будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і суботах. В період новорічних свят авіакомпанія тимчасово додасть третій рейс по середах.

Квитки на нові рейси в продажу за ціною від 50 євро в одну сторону або від 100 євро туди-назад на сайті авіакомпанії. В ціну входить перевезення ручної поклажі вагою до 8 кг і з габаритами до 55х35х25 см.


Львовский аэропорт сообщил о загрузке новых рейсов Ernest Airlines в Бергамо. Об этом сообщает avianews.com

Новые рейсы Львов - Бергамо итальянской авиакомпании Ernest Airlines в первые две недели полетов выполнялись со средней загрузкой 62,8%, сообщили в аэропорту Львов. В период с 20 октября по 3 ноября авиакомпания выполнила во Львов пять оборотных рейсов, на которых перевезла 1130 пассажиров. На рейсе 3 ноября из Бергамо во Львов прибыли 125 человек, вылетели в обратном направлении в Италию - 134 человека.

На линии Львов - Бергамо Ernest Airlines летает на 180-местных самолетах A320 два раза в неделю по пятницам и воскресеньям. С 8 декабря авиаперевозчик откроет рейсы Львов - Венеция и Львов - Неаполь, которые также будут выполняться два раза в неделю по пятницам и воскресеньям.

Помимо расширения присутствия во Львове Ernest Airlines также намерена начать полеты в киевский аэропорт Жуляны. В столицу Украины авиакомпания с 4 декабря начнет летать из Бергамо, а с 9 декабря из Неаполя. Полеты будут выполняться два раза в неделю по понедельникам и субботам. В период новогодних праздников авиакомпания временно добавит третий рейс по средам.

Билеты на новые рейсы в продаже по цене от 50 евро в одну сторону или от 100 евро туда-обратно на сайте авиакомпании. В цену входит перевозка ручной клади весом до 8 кг и с габаритами до 55х35х25 см.