паркинг, ПетрушевичаКомісія землекористування на своєму засіданні підтримала  проект ухвали  "Про надання ЛКП “Львівавтодор“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Є.Петрушевича". Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Львівська міська рада ухвалою від 17.05.2017 №1966 "Про затвердження об’єкта інвестування – підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл.Є.Петрушевича" затвердила об’єкт інвестування – підземний паркінг на пл.Петрушевича. Орієнтовна площа – 0,1317 га у межах червоних ліній. Відповідно до детального плану території, земельна ділянка перебуває у зону ТР-2.

Проектом ухвали пропонується надати Львівському комунальному підприємству “Львівавтодор“ дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1317 га у межах червоних ліній на пл. Є. Петрушевича для будівництва та обслуговування підземного багаторівневого паркінгу з реконструкцією існуючого громадського простору – скверу за рахунок земель, що не надані у власність або користування.

Як повідомив голова комісії Юрій Моравецький, наразі триває відведення земельної ділянки на пл. Петрушевича і підготовка до проектування.


Комиссия землепользования на своем заседании поддержала проект постановления "О предоставлении ЛКП "Львовавтодор" разрешения на изготовление проекта землеустройства по отводу земельного участка на ул. Е.Петрушевича". Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета. 

Львовский городской совет решением от 17.05.2017 №1966 "Об утверждении объекта инвестирования - подземной многоуровневой площадки для парковки на пл. Е.Петрушевича" утвердил объект инвестирования - подземный паркинг на пл.Петрушевича. Ориентировочная площадь - 0,1317 га в пределах красных линий. Согласно детальному плану территории, земельный участок находится в зоне ТР-2.

Проектом постановления предлагается предоставить Львовскому коммунальному предприятию "Львовавтодор" разрешение на изготовление проекта землеустройства по отводу земельного участка ориентировочной площадью 0,1317 га в пределах красных линий на пл. Е. Петрушевича для строительства и обслуживания подземного многоуровневого паркинга с реконструкцией существующего общественного пространства - сквера за счет земель, не предоставленных в собственность или пользование.

Как сообщил председатель комиссии Юрий Моравецкий, сейчас идет отвод земельного участка на ул. Петрушевича и подготовка к проектированию.