фестиваль бандурыНа маршруті №8 у Львові сьогодні курсує трамвай із музикантами-бандуристами. Про це повідомляє "Твоє місто". 

У рамках фестивалю сучасної бандури Lviv Bandur Fest у одному із трамваїв сьогодні грають бандуристи.

"Якщо побачите "Електрон" під номером 1181, заскакуйте і насолоджуйтесь прекрасним! Навіть якщо вам зовсім не по дорозі на Сихів. P.S. Не забудьте закомпостувати квиток", – повідомляють організатори.

Нагадаємо, з 7 по 10 вересня у Львові проходить перший в Україні фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest. У програмі заплановані виступи відомих колективів з різних міст України, майстер-класи, концерти в сихівському трамваї, круглі столи та промоакції. Левова частка подій проходитиме на Сихові, зокрема і перше у Львові Бандурне шоу.

"Бандура — це візитна картка України і Львова, такого інструменту немає більше ніде у світі. Безліч струн, потуга і ніжність звуку, давня історія і мільйони асоціацій — це все є в бандурі. Саме зараз для бандури є вирішальний час — вона активно розвивається і опановує все нові й нові стилі музики", – зазначають організатори.


На маршруте №8 во Львове сегодня курсирует трамвай с музыкантами-бандуристами. Об этом сообщает "Твой город". 

В рамках фестиваля современной бандуры Lviv Bandur Fest в одном из трамваев сегодня играют бандуристы.

"Если увидите "Электрон" под номером 1181, заскакивает и наслаждайтесь прекрасным! Даже если вам совсем не по дороге на Сыхов. P.S. Не забудьте закомпостировать билет", - сообщают организаторы.

Напомним, с 7 по 10 сентября во Львове проходит первый в Украине фестиваль современной бандуры Lviv Bandur Fest. В программе запланированы выступления известных коллективов из разных городов Украины, мастер-классы, концерты в Сыховском трамвае, круглые столы и промоакции. Львиная доля событий проходить на Сыхове, в частности и первое во Львове Бандурное шоу.

"Бандура - это визитная карточка Украины и Львова, такого инструмента нет больше нигде в мире. Множество струн, сила и нежность звука, древняя история и миллионы ассоциаций - это все есть в бандуре. Именно сейчас для бандуры является решающим время - она ​​активно развивается и овладевает все новые и новые стили музыки ", - отмечают организаторы.