ДТП, трамвайНа вул. Дорошенка ДТП, ускладнено рух трамваїв і автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", на вул. Дорошенка сталося ДТП — легковий автомобіль зіштовхнувся з трамваєм. На місце події викликано поліцію. Ніхто з пасажирів та перехожих не постраждав. На час з’ясування причин події ускладнено рух трамваїв і автомобілів.

"За попередньої інформацією, винуватцем ДТП є водій легкового автомобіля SEAT. На місце події викликано поліцію. Ніхто з пасажирів та перехожих не постраждав. На час з’ясування причин події ускладнено рух трамваїв № 2, № 9 та автомобілів", — розповів Іван Бондар, начальник відділу інформацію та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс".


На ул. Дорошенко ДТП, затруднено движение трамваев и автомобилей. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", на ул. Дорошенко произошло ДТП - легковой автомобиль столкнулся с трамваем. На место происшествия вызвана полиция. Никто из пассажиров и прохожих не пострадал. На время выяснения причин происшествия затруднено движение трамваев и автомобилей.

"По предварительной информации, виновником ДТП является водитель легкового автомобиля SEAT. На место происшествия вызвана полиция. Никто из пассажиров и прохожих не пострадал. На время выяснения причин происшествия затруднено движение трамваев № 2, № 9 и автомобилей", - рассказал Иван Бондарь , начальник отдела информации и связей с общественностью ЛКП "Львовэлектротранс".